FORUMS


Question: How can I insert pictures in posts?



Posted: //
Sept. 25, 2018, 7:27 a.m.


Updated //
Sept. 25, 2018, 7:30 a.m.

Can I insert pictures that are saved on my hard drive and don't have an URL? If so, how do I do it?

Thanks for your help, it's greatly appreciated!


All hands: battle stations! This is not a drill.

[SAD] - Search And Destroy!

[https://sadclan.de]

Bild


Posted: //
Sept. 25, 2018, 8:20 a.m.



No you cannot, the forum does not support uploading images. You need to upload it somewhere else first.


Recruit Engineer


Posted: //
Sept. 27, 2018, 4:01 a.m.



Yeah, I thought so. Thanks for clearing that up.

So now I have another problem. I tried to create a link to an image of a certain website using the Ctrl-K shortcut. When hitting the PREVIEW-button everything looks fine, the image is properly loaded and displayed. But once I hit the SUBMIT-button I get an error message stating that the linked page could not be found.

Any ideas?


All hands: battle stations! This is not a drill.

[SAD] - Search And Destroy!

[https://sadclan.de]

Bild


Posted: //
Sept. 27, 2018, 6:14 a.m.



SAD-Reclaimer#0656 posted (#post-225593) said:

Yeah, I thought so. Thanks for clearing that up.

So now I have another problem. I tried to create a link to an image of a certain website using the Ctrl-K shortcut. When hitting the PREVIEW-button everything looks fine, the image is properly loaded and displayed. But once I hit the SUBMIT-button I get an error message stating that the linked page could not be found.

Any ideas?

To prevent spam, some sites could be blocked. Or it's just a good old fashions forum bug.


https://gb-live-privateassetsbucket-1359zn8x1as94.s3.amazonaws.com/images/Brother_Belial_Forum_Signature.original.original.png

i5 11600K @ 3.9GHz|32GB Corsair Vengunce RGP SL Pro 3600mHz|MSI MPG Z590 Gaming Plus|MSI GTX 960 Gaming 2GB|Corsair TX 650W|Win11 Pro X64| Corsair Spec Delta Case|

Dreadnought Support tool | Customer Support | Rookie Helping Hand Manuel


Posted: //
Sept. 27, 2018, 9:33 a.m.



I agree with Brother Belial. As the forum's #1 image poster, my experience has determined that some links just don't work when posted; I expect it involves some anti-spam or other compatibility issue(s).


Posted: //
Sept. 28, 2018, 2:08 a.m.


Updated //
Sept. 28, 2018, 2:09 a.m.

Lando Calrissian and Brother Belial are right. The error code was a result of a spam filter. I contacted customer support and here is what they had to say:

I believe that this could either be happening because our Spam filter was recently adjusted due to an influx of Spam posts or it may also be a bug. Could you please try uploading your image to an image-hosting site like Imgur.com and then use the link provided by that site in your post?

That solved the problem. So to everyone out there dealing with similar issues, Imgur.com is the place you want to post your images on.

Chears.


All hands: battle stations! This is not a drill.

[SAD] - Search And Destroy!

[https://sadclan.de]

Bild

This forum is restricted, posts cannot be made.